Beste klanten,
Dit is een zeer moeilijke tijd voor het hele land en zelfs voor de hele wereld. Maar het is een nog moeilijkere tijd voor u.
Elke week worden er u nieuwe maatregelen en voorschriften opgelegd die het uitvoeren van uw beroep nog complexer maken
 
Wij van onze kant doen onze uiterste best om aan uw eisen te voldoen en u tijdens deze crisis te begeleiden.
 
Hier zijn enkele van de nieuwe functies en oplossingen die we in onze software hebben geïntegreerd.


1) Integratie van een “Coronavirus” icoon.
 
Bij het toevoegen van een overledene (op het niveau van de overlijdensdatum) heeft u nu de mogelijkheid om aan te geven of het overlijden verband houdt met het Coronavirus (of verdacht wordt). Een rood icoon zal dan zichtbaar zijn in het dossier van de overledene maar ook in de lijst van huidige overledenen. Deze informatie kan van cruciaal belang zijn om uzelf en uw personeel in staat te stellen alle noodzakelijke hygiënische maatregelen te nemen.
 
Als u dit pictogram op uw documenten wilt laten verschijnen, neem dan contact met ons op. Wij zullen uw documenten zo snel mogelijk aanpassen.
2) Onze uitzendoplossing voor uw ceremonie.

Omdat de vraag toeneemt, maar helaas vaak veel te duur is, hebben we in samenwerking met Tymnet Solutions gewerkt aan een web-based video-streaming oplossing die voldoet aan uw behoeften.
Onze oplossingen zijn aangepast aan de laatste maatregelen van de Waalse, Vlaamse en Federale regering d.d. 24 maart 2020.
Met andere woorden, we hebben een draagbare oplossing, met batterij en aangesloten op 4G voor uw ceremonie op de begraafplaats of een andere locatie zonder WiFi.
 
Klik op deze link om de prijzen van deze oplossingen te ontdekken:
Tarieven Streaming Vidéo